Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

Læs tidligere nyheder, nyhedsbreve og medlemsbladet Snitfladen

Læs medlemsbladet Snitfladen

  16-03-2020

  Corona - spørgsmål og svar

  Kære medlemmer af Diamantentreprenørsektionen

  11-03-2020

  Succesfuld start på den nye diamantskæreruddannelsen

  Danmarks eneste diamantskæreruddannelse har netop gennemført det første undervisningsmodul for 12 deltagere fra virksomheder i hele Danmark.

  10-08-2018

  Diamant-Demo i Odense den 24. august 2018

  Alle med interesse for diamantværktøj inviteres til Demo-Dag i Odense den 24. august mellem kl. 10:00 og 16:00. Der er arrangeret buskørsel fra København og Ålborg. Demo-Dagen er derfor velegnet som firma-arrangement (kontakt din sædvanlige leverandør). Demo-Dagen holdes hos Odense Diamantskæring A/S, Nordbirkvej 1, 5240, Odense NØ.

  08-07-2018

  Uddannelse som Diamantentreprenør bliver nu en mulighed

  I erkendelse af, at ”Sidemandsoplæring” ikke længere et tilstrækkelig i en branche i udvikling, har et uddannelsesudvalg beskrevet et forslag til et uddannelsesforløb, som skal igangsættes i starten af det nye år.

  08-03-2018

  Den rigtige IT-løsning

  Bestyrelsen er ofte blevet opfordret til at finde ”den rigtige IT-løsning” til sektionens medlemmer. Det er desværre ikke så enkelt; behovene, og de krav der stilles, er meget forskellige. De senere år har flere IT firmaer dog fået øjnene op det enorme potentiale, der ligger i at kunne lave individuelle løsninger til håndværksfirmaer.

Nyhedsbrev

E-mail: