Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

Læs tidligere nyheder, nyhedsbreve og medlemsbladet Snitfladen

Læs medlemsbladet Snitfladen

  10-08-2018

  Diamant-Demo i Odense den 24. august 2018

  Alle med interesse for diamantværktøj inviteres til Demo-Dag i Odense den 24. august mellem kl. 10:00 og 16:00. Der er arrangeret buskørsel fra København og Ålborg. Demo-Dagen er derfor velegnet som firma-arrangement (kontakt din sædvanlige leverandør). Demo-Dagen holdes hos Odense Diamantskæring A/S, Nordbirkvej 1, 5240, Odense NØ.

  08-07-2018

  Uddannelse som Diamantentreprenør bliver nu en mulighed

  I erkendelse af, at ”Sidemandsoplæring” ikke længere et tilstrækkelig i en branche i udvikling, har et uddannelsesudvalg beskrevet et forslag til et uddannelsesforløb, som skal igangsættes i starten af det nye år.

  08-03-2018

  Den rigtige IT-løsning

  Bestyrelsen er ofte blevet opfordret til at finde ”den rigtige IT-løsning” til sektionens medlemmer. Det er desværre ikke så enkelt; behovene, og de krav der stilles, er meget forskellige. De senere år har flere IT firmaer dog fået øjnene op det enorme potentiale, der ligger i at kunne lave individuelle løsninger til håndværksfirmaer.

  08-03-2018

  Diamant-Demo 2018

  Tag medarbejderne med til Diamant-Demodag i Odense til sommer, og se det nyeste diamantværktøj og maskiner Der vil være forskellige konkurrencer, og der vil blive mulighed for at få noget lækkert at spise, og lidt at drikke

  08-03-2018

  Diamantentreprenørne ønsker egen uddannelse

  Diamantentreprenørsektionen har nu endelig udsigt til at få sin en uddannelse. Igennem flere år er der arbejdet målrettet på at få en uddannelse i lighed med andre fag, som fx struktører og nedbrydere.

Nyhedsbrev

E-mail: