Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

Læs tidligere nyheder, nyhedsbreve og medlemsbladet Snitfladen

Læs medlemsbladet Snitfladen

  08-03-2018

  Den rigtige IT-løsning

  Bestyrelsen er ofte blevet opfordret til at finde ”den rigtige IT-løsning” til sektionens medlemmer. Det er desværre ikke så enkelt; behovene, og de krav der stilles, er meget forskellige. De senere år har flere IT firmaer dog fået øjnene op det enorme potentiale, der ligger i at kunne lave individuelle løsninger til håndværksfirmaer.

  08-03-2018

  Diamant-Demo 2018

  Tag medarbejderne med til Diamant-Demodag i Odense til sommer, og se det nyeste diamantværktøj og maskiner Der vil være forskellige konkurrencer, og der vil blive mulighed for at få noget lækkert at spise, og lidt at drikke

  08-03-2018

  Diamantentreprenørne ønsker egen uddannelse

  Diamantentreprenørsektionen har nu endelig udsigt til at få sin en uddannelse. Igennem flere år er der arbejdet målrettet på at få en uddannelse i lighed med andre fag, som fx struktører og nedbrydere.

  08-03-2018

  Affaldshåndtering

  Hvem har hovedansvaret for byggeaffald, og hvad gør vi ved farligt affald? Hvem tilhører affaldet, og må man bringe det til en anden kommune? Det var nogle af de spørgsmål, der blev stillet på medlemsmødet, hvor VHGB blev udfordret og gav svar.

  08-03-2018

  Diamantentreprenørsektionen holder ordinær generalforsamling på Hotel Knudsens Gaard i Odense den 16. marts 2018

  Fællesarrangement, som de senere år er blevet et populært indslag - går i år til Nordatlantisk Hus på havnen i Odense opført af Hans Jørgensen & Søn i totalentreprise.